Ik ga het gewoon doen, het roer gaat om: 25 loopbaanadviestrajecten als vervolg op subsidieregeling
01 jan

Ik ga het gewoon doen, het roer gaat om: 25 loopbaanadviestrajecten als vervolg op subsidieregeling

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, een baan die echt bij me past!

Herken je dat? Je werkt, maar je vergeet jezelf en ineens…..ben je 30, 40 of 55 of ouder en je bent “vergeten” na te denken over eigen toekomst. Hoe kun je zorgen dat je (weer) fluitend naar je werk gaat, tot je pensioen. Wil je iets anders gaan doen? Maar kan dat, past dat? Allerlei vragen. In 2019 kwam er een prachtige regeling vanuit het ministerie met gratis loopbaanadvies vanuit de regeling Ontwikkeladvies vijfenveertigplussers. Iedereen die 45 of ouder was, kon gebruik maken van gratis loopbaanadvies. Je werd begeleid door een van onze loopbaanprofessionals die door het ministerie zijn goedgekeurd en voldoen aan alle eisen (CMI en/of Noloc gecertificeerd).

Subsidieregeling 45 plus is afgelopen

Het team van career & Live

Deze regeling werd een groot succes, maar…de subsidie is helaas op. Dat vinden wij jammer, de interesse was groot, eigenlijk dus te groot. Veel mensen kwamen te laat, de pot van het ministerie was leeg. Daarom bieden we 25 mensen een dergelijk loopbaantraject aan tegen een sterk gereduceerd tarief, nl € 600,00. Uiteraard gaan we ook in deze gesprekken uit van onze overtuiging: “ieder mens moet kunnen genieten van zijn werk en zijn leven, in alle levensfases”. In totaal zijn er 4 uur persoonlijk gesprekken aangevuld met diverse assessments van LDC, de mogelijkheid tot extra e-coaching, waar de volgende zaken aan de orde komen:

  • Situatieschets, bewustwording van de eigen situatie en toekomstperspectieven.

  • Persoonsprofiel

  • Toekomstoriëntatie

  • Concreet ontwikkelplan

Je bepaalt zelf wanneer het gesprek wilt hebben. Zo zet je alles op een rij, weet je of je loopbaan op koers ligt en welke stappen je kunt zetten om dat te bereiken. In tegenstelling tot de subsidie regeling van het ministerie bieden wij dit traject aan voor iedereen, dus ook mensen die jonger zijn dan 45 jaar!

Ik ga het gewoon doen

Interesse? Mail of bel 90800-0201060 of 0345-643633 of chat. Geef even aan in welke regio je graag een loopbaantraject wilt volgen, we werken vanuit heel Nederland met ervaren loopbaan professionals. Maar let op, wacht niet te lang, aangezien de subsidie van het ministerie niet onbeperkt is, wie het eerst komt, wie het eerst maal. OP = OP!

 

Annemie Schuitemaker
schuitemaker@careerandlive.nl

of bel of app 0653961889

directeur Career & Live, CMI-c loopbaanprofessional