Workshops
Hybride samenwerken

Blijven we doen wat we altijd deden of gaan we nu eindelijk echt anders werken?

De grootste paradigma shift in kantoorwerk heeft inmiddels plaatsgevonden. We zijn het echt anders doen, we hebben geleerd van de heftige Corona crisis. We zijn los gekomen van het verleden, we werken hybride!

In dialoog over hybride werken

Kantoor is de de ontmoetingsplek, thuis is voor focus werk: het beste van twee werelden. Echter hoe en wat daar zijn we nog niet helemaal uit, wordt het 3 dagen thuis en 2 dagen op kantoor, 1 om 4, mogen we zelf helemaal kiezen. Onze werkwijze is niet nog niet veranderd, we werken nog synchroon (real-time en onmiddellijk). Terwijl de huidige tijd vraagt om een andere aanpak, namelijk asynchroon: optimaal samenwerken, iedereen zijn eigen ritme en werktijden. Aanwezigheid is niet gelijk aan productiviteit. Welke stappen zijn mogelijk en hoe kunnen we dat aanpakken, prettig hybride werken?  Tijdens een interactieve workshop m.b.v. de door ons ontwikkelde “in dialoog praatplaat”, komen alle onderwerpen die belangrijk zijn aan de orde, op een open en veilige manier.

Wat levert het op?

Op een open en veilige manier kan het hele team met elkaar in gesprek over hybride werken, zodat het echt the best of both worlds wordt, voor de medewerkers, het team en de organisatie! Uiteindelijk zorgt het voor minder werkdruk, werkstress, meer engagement, meer productiviteit en minder verzuim.

Tip!

Meer weten over hybride werken, luister naar onze podcast en/of lees onze uitgebreide blog

Lees het artikel over de werkwijze bij Gitlab

Klik hier om een inspirerend artikel te lezen over de werkwijze en voorbeelden bij Gitlab

Programma
Hybride en asynchroon samenwerken

Tijdens deze interactieve workshop gaat het team in gesprek over alle onderwerpen die in rol spelen in het hybride werken. Tevens krijgt u handvaten om echt anders en meer asynchroon te gaan werken, leert u de piramide van Mullenberg kennen en per trede de ins en outs, de do’s en dont’s kennen. Tevens leert u samen met uw collega’s een stap kunt maken naar de volgende trede. Ook leert u hoe u een echt virtueel kunt samenwerken en een eigen “remote manifesto’ kunt opstellen voor uw organisatie.

Duur

1 dagdeel, maatwerk is mogelijk!

Kosten

Afhankelijk van het exacte programma en de groepsgrootte maken we graag een maatwerk offerte voor u.

Locatie

Zowel online als offline mogelijk, ook op locatie. En uiteraard hybride!

Aantal personen

Van 5 tot 150 deelnemers, helemaal aan te passen aan uw wensen!

Lees meer

Digital detox en wellbeing

Personal coaching

Meer werkplezier

Aanmelding en/of informatie