Interactieve workshops en trainingen
Zowel online als offline, in het Nederlands of Engels

Onze aanpak

De workshops en trainingen over thema’s zoals thuiswerken/hybride werken, werkdruk, werkstress, bevlogenheid, werk privé management en digital detoxen van Career & Live bestaan altijd uit afwisselende werkvormen, zowel de online als offline versies. Ze zijn altijd gebaseerd op onze expertise door onze jarenlange ervaring en onze up-to-date kennis van de wetenschap over deze onderwerpen. Tijdens de interactieve workshops en trainingen gaan we actief aan de slag en krijgen de deelnemers inzichten maar ook concrete tips. We zorgen voor maatwerk zodat de workshops en trainingen altijd naadloos aansluiten bij uw wensen.
Zo zijn onze workshops ook zeer interessant voor teambuilding activiteiten, denk dan o.a. aan ons grote digital wellbeing spel of beken je kleur. We maken er een groot interactief spel van inclusief grote dobbelstenen of mega grote kwartetkaarten met uw eigen logo.

Wat levert het op?

Elke workshop en training eindigt met een concreet persoonlijke actieplan cq veranderplan van elke deelnemer. We zijn ervan overtuigd dat de verankering van de veranderingen minstens zo belangrijk is als de aanzet tot de verandering. Daarom bieden wij de mogelijkheid om alle workshops en trainingen aan te vullen met e-coaching. Deze moderne en zeer succesvolle aanvulling op onze workshops en trainingen loopt minimaal 6 weken tot maximaal 6 maanden door na de laatste workshop of trainingsdag. Ook bij zeer korte workshops bieden we deze service aan.

Ervaringen van klanten:

“Inspirerend en vooral heel concreet. Deze workshops over werkdruk en werkstress heeft gezorgd dat wij echt in actie zijn gekomen èn energiek de dag afsloten! Complimenten.”

Online workshops en trainingen

Gelijk bij de eerste lockdown in 2020 zijn we overgestapt op het geven van online trainingen en workshops en zonder ons zelf op de borst te kloppen: we zijn er echt specialist in geworden. In zeer korte tijd hebben we onze programma’s aangepast naar de online wereld, we werken met MS Teams, Zoom, Google meet en Webex. Wat nog belangrijker is dan het technische platform is de manier we de workshops en trainingen vorm hebben gegeven; afwisselend, interactief, inspirerend en gebruikmakend van interactieve tools en inspirerende werkvormen, zodat het inspirerend is voor de deelnemers. Of zoals deelnemers vaak aangeven: “Het is bijna nog leuker dan een live workshop of training”.

Ook is het mogelijk om echt spel elementen toe te voegen online maar ook live met grote of digitale dobbelstenen, mega grote kwartetkaarten etc. Spel en interactie is absoluut een grote toevoeging voor verbinding en samenwerking.

Lees meer

Werk privé balans

Werkdruk voor leidinggevende

Meer focus

Meer werkplezier

Hybride samenwerken

Digital detox en wellbeing

Thuiswerken, zo houd je het leuk!

Digital body language

Aanmelding en/of informatie