De visie en missie van Career & Live
Waar staan wij voor en waar gaan wij voor!

Onze missie

We zijn drukker dan ooit, helemaal nu nu massaal thuiswerken. Met een goed gedoseerde werkdruk en gezonde werkstress zijn werknemers en organisaties productiever, creatiever en werken ze beter samen. Een organisatie met mensen met de juiste focus in een richtinggevende en inspirerende omgeving zorgt voor succes. Dit zorgt voor betere resultaten, want mensen vormen de kern van de organisatie.

De visie van Career & Live is gebaseerd op ‘Practice what you preach’

Annemie Webers (voorheen Schuitemaker), founder van Career & Live omschrijft de visie als volgt; “We zijn druk, en vreemd genoeg doen we ons dit zelf aan. Door de moderne communicatie middelen zijn we 24/7 online en maken we geen bewuste keuzes en stopen we nooit. Niet de mogelijkheden zijn het probleem zoals email, maar de manier waarop we ermee omgaan. Als we hier niets aan doen, zal de werkdruk alleen maar toenemen met als gevolg dat meer mensen uitvallen en hun werkplezier en energie  zal afnemen. Hierdoor zal de productiviteit en creativiteit van organisaties afnemen. Door bewustwording en het maken van keuzes van mensen en organisaties kunnen we het tij keren.”

Onze ambitie is vooruitstrevend en uitdagend, namelijk het beste, meest toonaangevende en innovatieve bureau op het gebied van thuiswerken/hybride werken, werkdruk, werkstress en werk privé balans – Duurzaam werken & Leven – in Nederland worden cq blijven, gebaseerd op Product leadership. “Het verschil maken” voor klanten, clienten en  samenwerkers. Voor alle stakeholders wordt waarde gecreëerd; voor klanten, voor cliënten, voor onze samenwerkers/experts op korte en lange termijn!

Experts, onze samenwerkers, die zijn aangesloten bij Career & Live werken ook vanuit die gedachte.  Het bedrijf is uitgegroeid tot de specialist op het gebied van thuiswerken/hybride werken, werkdruk, werkstress en werk privé balans en het maken van eigen “werk privé keuzes” met experts door heel Nederland. We werken in een uiterst moderne vorm van samenwerken m.b.v. een netwerkorganisatie met verbondenheid, professionaliteit en kwaliteit (o.a. lid van de brancheorganisatie OVAL en lid van het NPDI.

Het motto van de oprichter Annemie Webers is: Waar een wil is, is een weg: als je wilt, kun je alles!”

De founder en directeur van Career & Live

Career & Live is opgericht in door Annemie Webers (voorheen Schuitemaker) MHD. Ze is focusoloog, inspirator, spreker, (team)coach, trainer en loopbaanprofessional. Ze heeft veel interesse in en ervaring met thuiswerken/hybride werken, werkdruk, werkstress en werk privé management, gekoppeld aan bevlogenheid van mensen en teams. Ze geeft veel lezingen en inspiratiesessies voor teams en groepen. Ze studeerde aan de Universiteit (AOG) te Groningen, waar ze haar Master Human Development in Organisations behaalde. Haar aanpak is resultaatgericht, daadkrachtig, praktisch, altijd gebaseerd op wetenschap en met humor. Haar talenten zijn: leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht, innovatief! Ze is erg geinteresseerd in verandering en bevlogenheid bij mens en organisaties, stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, werk privé balans, digital detox en multitasken!

Ze werkte o.a. als management consultant bij Mercuri Urval, als manager bij Vedior Uitzendbureau en als senior consultant bij PCI Consultants. Ze heeft veel ervaring met in-door- en uitstroom van personeel en met het begeleiden & coachen van mensen. Sinds 2003 is ze managing director van Career & Kids en Career & Live. Ze volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. een post Hbo-opleiding reïntegratie management, de Leergang Strategisch Gezondheidsmanagement, een Post Academische Opleiding VeranderManagement bij AOG (2012), Post Academische Opleiding talent & organisatie bij AOG (2013), de opleiding tot stresscoach, Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode (2014). In 2015 volgde ze o.a. de trainers opleiding bij De Galan, school voor training. In 2015 was ze een van de vijf deelnemers van het kennisoverdrachtprogramma TNO technologie cluster werkdruk m.b.t de methodiek Werkdruk Wegwijzer.. Vervolgens verdiepte ze zich in Acceptance and Commitment therapy basis en vervolg opleiding (2017) en opleiding tot mindfulnesstrainer (2018). Tevens is ze gecertificeerd teamcoach STIRR. Ook heeft ze een wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat lijnmanager beinvloedt om work life balance programma’s te supporten bij Nederlandse organisaties.  Ze is samenwerkingspartner bij De Koerskaarten, ze maakt veel gebruik van deze interactieve methodiek om samen met teams in gesprek te gaan over werkdruk en werkstress. Ook is ze lid van het innvoatielab “thuiswerken en hybride werken” bij het NPDI. Ze werkt graag met moderne tools en vind het online werken, coaching en training geven een heerlijke uitdaging en is steeds op zoek naar nieuwe methodes en tools.  Haar motto is; waar een wil is, is een weg! Ieder mens moet kunnen genieten van zijn werk en zijn leven!

Lees meer

Kwaliteit en methodiek

Het waarom

In de media

Samenwerkingspartners

Onze experts

Aanmelding en/of informatie