Workshops
Vergroten van je veerkracht

Vergroten van je veerkracht, creëer je eigen teflonlaag!

Ontdek jouw innerlijke veerkracht in deze boeiende workshop. In een wereld vol verandering en uitdagingen is een teflonlaag onmisbaar. We duiken in de wereld van veerkracht, leren stressvolle situaties te accepteren en los te laten. Ontdek zelfvertrouwen, positiviteit en jouw innerlijke kracht. Bovendien krijg je toegang tot een e-learning module om je nieuwe vaardigheden te versterken. Maak jezelf veerkrachtiger en ontdek hoe deze workshop je leven kan veranderen. Doe mee en bouw aan jouw teflonlaag!

Waarom is veerkracht zo belangrijk?

De workshop “Vergroten van je veerkracht, creëer je eigen teflonlaag!” richt zich op het ontwikkelen van innerlijke veerkracht om effectief om te gaan met stress en uitdagingen in het leven. De doelen zijn:

 1. Begrip van Veerkracht: Deelnemers inzicht geven in het concept van veerkracht en het belang ervoor in ons leven.
 2. Stressmanagement: Leren stressvolle situaties te herkennen en deze effectief te managen.
 3. Ontwikkeling Teflonlaag: Methoden aanreiken om veerkracht op te bouwen en een persoonlijke ’teflonlaag’ te ontwikkelen die beschermt tegen negativiteit.
 4. Zelfvertrouwen en Positiviteit: Stimuleren van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van een positieve mindset.
 5. Praktische Tools: Deelnemers voorzien van praktische tools en technieken om hun veerkracht te vergroten.

Deze doelstellingen zijn ontworpen om deelnemers te empoweren, hun welzijn te verhogen en hen uit te rusten met de vaardigheden om uitdagingen met vertrouwen tegemoet te treden.

Wat levert het op?

De workshop “Vergroten van je veerkracht, creëer je eigen teflonlaag!” levert deelnemers waardevolle inzichten en vaardigheden op die een directe impact hebben op zowel hun persoonlijke als professionele leven. De belangrijkste opbrengsten zijn:

 • Versterkte Veerkracht: Deelnemers leren hoe ze hun innerlijke veerkracht kunnen vergroten, waardoor ze beter bestand zijn tegen stress, tegenslagen en uitdagingen.
 • Effectief Stressmanagement: Het vermogen om stressvolle situaties snel te herkennen en effectief te managen, wat bijdraagt aan een gezonder en evenwichtiger leven.
 • Ontwikkeling van een Persoonlijke ‘Teflonlaag’: Het vermogen om negativiteit af te weren en positiviteit te behouden, zelfs in moeilijke tijden.
 • Verhoogd Zelfvertrouwen en Positiviteit: De workshop stimuleert een positieve mindset en zelfvertrouwen, waardoor deelnemers zich sterker en meer zelfverzekerd voelen.
 • Praktische Tools en Technieken: Deelnemers krijgen toegang tot concrete methoden en technieken die ze dagelijks kunnen toepassen om hun veerkracht te versterken.
 • Actieplan voor Persoonlijke Ontwikkeling: Een persoonlijk actieplan helpt deelnemers om de geleerde vaardigheden te integreren en voort te bouwen op hun veerkracht.

Samenvattend biedt deze workshop deelnemers de kans om een sterke basis van veerkracht te ontwikkelen, wat essentieel is voor het navigeren door de complexiteiten van het hedendaagse leven en werk.

Tip!

Meer weten over veerkracht, lees onze uitgebreide blog

Lees het artikel over de werkwijze bij Gitlab

Klik hier om een inspirerend artikel te lezen over de werkwijze en voorbeelden bij Gitlab

Programma
Hybride en asynchroon samenwerken

In de workshop “Vergroten van je veerkracht, creëer je eigen teflonlaag!” ontdekken deelnemers de kunst van veerkracht in een wereld vol veranderingen en uitdagingen. Deze sessie duikt in het belang van veerkracht en leert deelnemers hoe ze stressvolle situaties niet alleen kunnen accepteren maar ook loslaten. Door een reeks interactieve activiteiten en discussies verkennen we samen hoe zelfvertrouwen, positiviteit, en innerlijke kracht kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van een persoonlijke ’teflonlaag’ die beschermt tegen negativiteit. De workshop belicht ook praktische tools en technieken om deze veerkracht dagelijks toe te passen en te versterken. Deelnemers worden bovendien aangemoedigd om een actieplan te maken, gericht op het toepassen van de geleerde vaardigheden in hun leven. Met de toevoeging van een e-learning module kunnen deelnemers hun nieuwe vaardigheden verder ontwikkelen en verdiepen na afloop van de workshop. Het resultaat is een verrijkte ervaring die niet alleen de persoonlijke ontwikkeling bevordert, maar ook deelnemers uitrust met de nodige middelen om veerkrachtig te blijven in het licht van dagelijkse uitdagingen en stress.

Duur

1 dagdeel, maatwerk is mogelijk!

Kosten

Afhankelijk van het exacte programma en de groepsgrootte maken we graag een maatwerk offerte voor u.

Locatie

Zowel online als offline mogelijk, ook op locatie. En uiteraard hybride!

Aantal personen

Van 5 tot 150 deelnemers, helemaal aan te passen aan uw wensen!

Lees meer

Altijd aan staan en digital wellbeing

Personal coaching

Meer werkplezier

Aanmelding en/of informatie