Coaching
E-coaching: extra ondersteuning in een bizarre tijd

E-coaching werkt

E-coaching is door de Corona crisis niet meer weg te denken. Met e-coaching bedoelen we professionele online programma’s die de persoonlijke coaching kan aanvullen. Uiteraard vinden gesprekken nu grotendeels online plaats via Zooms, Google Meet of MS Teams, daarbij gebruiken we interactieve tools. Maar daarnaast werken we met echte e-coachings programma’s, de aanvullend zijn op de 1-op-1 gesprekken.

1 + 1 = 3

Naast persoonlijke coaching, bestaat de mogelijkheid om de coaching uit te breiden met e-coaching, ookwel ‘Blended coaching’ genoemd. Het beste uit twee werelden: naast persoonlijke coaching, is er e-coaching. Dit bieden we aan i.s.m. Gezondeboel, een specialist op het gebied van e-health en e-coaching. Gezondeboel is onderdeel van Therapieland en is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse zorginstellingen en zorgprofessionals en heeft als doel zo goed mogelijke ondersteuning en behandelmogelijkheden te bieden. Gezondeboel biedt zelfhulpprogramma’s waarmee deelnemers in hun eigen tijd, eigen tempo en op een zelfgekozen plaats problemen en klachten kunnen overwinnen. Wij combineren deze programma’s met onze persoonlijke coaching en training: blended coaching.

Wat levert het op?

De combinatie van e-coaching (gericht op een speciaal probleem of onderwerp, zoals stress, burnout, mindfulness, kwijtraken van slechte gewoontes etc. ) gekoppeld aan de persoonlijke coaching, heeft vele voordelen:

  • Makkelijker te realiseren
  • Sneller
  • Goedkoper
  • Plaats- en tijd onafhankelijk

De exacte inhoud van de coaching en welk deel e-coaching en welk deel persoonlijke coaching is, wordt in nauw overleg met u bepaald. Eén ding is zeker, we streven er na om het vooraf bepaalde doel van de coaching zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken met vooral een lange termijn effect.

Tip!

Meer weten over e-coaching lees onze uitgebreide blog

Gratis werk privé balans test

Bent u benieuwd hoe het met uw werk privé balans is gesteld, doe de gratis werk prive balans test!

Programma
E-coaching

Op dit moment bieden we i.s.m. gezondeboel een aantal programma’s geheel gratis aan;

Omgaan met coronastress

Het hele gezin thuis – Corona

In totaal zijn er tientallen programma’s beschikbaar, van stress, tot mindfulness, van druk-en-afgeleid tot beter communiceren. In samenwerking met Gezondeboel hebben we het programma Thuiswerken ontwikkeld.

Duur

Periode van 1 tot 6 maanden

Kosten

De e-coachingsmodules zijn onderdeel van onze coaching, training en workshops en daardoor gratis beschikbaar voor al onze klanten!

Locatie

Online

Aantal personen

Individueel

Lees meer

Meer werkplezier

Inspiratie en lunchlezingen

Meer focus

Aanmelding en/of informatie