e-Coaching

1 + 1 = 3

Naast persoonlijke coaching, bestaat de mogelijkheid om de coaching uit te breiden met e-coaching, Blended coaching, wordt dit ook wel genoemd. Het beste uit twee werelden: naast persoonlijke coaching, is er online of e-coaching. Dit bieden we aan i.s.m. Therapieland, een specialist op het gebied van e-health en e-coaching. Therapieland is ontwikkeld in nauwe samenwerking met diverse zorginstellingen en zorgprofessionals en heeft als doel zo goed mogelijke ondersteuning en behandelmogelijkheden te bieden.  Therapieland biedt zelfhulpprogramma’s waarmee deelnemers in hun eigen tijd, eigen tempo en op een zelfgekozen plaats problemen en klachten kunnen overwinnen.

Wat levert het op?

De combinatie van e-coaching (gericht op een speciaal probleem of onderwerp, zoals stress, burnout, mindfulness, kwijtraken van slechte gewoontes etc. ) gekoppeld aan de persoonlijke coaching, heeft vele voordelen:

  • makkelijker te realiseren
  • sneller
  • goedkoper
  • plaats- en tijd onafhankelijk

De exacte inhoud van de coaching en welk deel e-coaching en welk deel persoonlijke coaching is, wordt in nauw overleg met u bepaald. Eén ding is zeker, we streven er na om het vooraf bepaalde doel van de coaching zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken met vooral een lange termijn effect!

e-Coaching

Minder Stress
Minder Stress

Dit programma is bedoeld voor iedereen die last heeft van stressklachten, en daar aan wil werken.


Lees meer
Mindfulness
Mindfulness

Een online programma over Mindfulness, met uitleg hoe het werkt en oefeningen om dagelijks aan de slag te gaan.


Lees meer
Burnout
Burnout

Overspanning & Burn-out is voor mensen die last hebben van spanningsklachten (stress, overspanning, burn-out) én voor hun omgeving, zoals partners, werkgevers en artsen.


Lees meer
Bye bye bad habits
Bye bye bad habits

Het doel van deze de online behandeling is het verminderen van ongewenste gewoontes. Je leert waar je gewoontes vandaan komen en hoe je ze kan veranderen.


Lees meer
Dagstructuur
Dagstructuur

Een module om in te zetten bij depressieve klachten om meer structuur in de dagen aan te brengen.


Lees meer
Balans
Balans

Dit programma is bedoeld voor mensen die bewust of onbewust op zoek zijn naar balans in hun leven.


Lees meer
Eenzaamheid
Eenzaamheid

Heb jij gering gevoel van eigenwaarde, ben je verlegen of heb je het gevoel dat je niet bedreven bent in het sociale contact?


Lees meer

Meer weten over e-coaching?

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.