Coaching
Gespecialiseerd in personal-, en teamcoaching m.b.t.  werkdruk, werkstress, werk-privé balans en hybride werken

Coaching met iets extra’s!

Onze specialisatie is coaching op het gebied van werkdruk, werkstress, werk-privé balans en hybride werken Dat professionele coaching werkt is evident en aangetoond door tal van onderzoeken. Hieruit blijkt dat coaching vooral effect heeft op vaardigheden en prestaties, attitudes, welzijn, veerkracht en op het bereiken van doelen. Kwaliteit leveren en resultaat behalen staat voorop bij onze aanpak.

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De coachee leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Binnen het coachingstraject worden de doelen samen vooraf bepaald. De coachee bepaalt het doel: de coach stelt vragen en geeft adviezen. De coachee blijft zelf verantwoordelijk voor zijn of haar beslissingen.

Onze coaches zijn specialist op de gebieden thuiswerken/hybride werken, werkdruk, werkstress en werk privé balans.
Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en onze coaches zijn professionals met veel ervaring, uiteraard met de up-to-date kennis, diploma en certificaten o.a. stress (CSR methodiek) en ACT (acceptance and commitment therapy). Blended coaching, een combinatie van personal en e-coaching is ook mogelijk, het beste uit 2 werelden, hierbij maken we gebruik van de programma’s van Therapieland en Gezondeboel.
Onze werkwijze is altijd gebaseerd op onze gemeenschappelijke waarden, namelijk: plezier hebben en uitstralen, open & integer handelen, positief & creatief co-creëren, resultaat behalen, respect hebben voor anderen en vooral werken met passie voor ons gemeenschappelijke doel, zorgen dat ieder mens kan genieten van zijn werk & zijn leven! Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en zonder enige verplichting, de match tussen de coachee en coach is essentieel.

”Blended coaching, het beste uit twee werelden; persoonlijke coaching aangevuld met professionele e-coaching van Gezonde Boel!”

De methodiek van Career & Live

We maken gebruik van een eigen Career & Live methodiek. Deze bestaat uit een uitgebreid scala van ruim 250 interventies & oefeningen, gebaseerd op wetenschappelijke methodieken. Deze methodiek wordt constant uitgebreid en geüpdatet. Dat doen we door onze Career & Live Academy waar al onze Experts worden bijgeschoold middels intervisie & supervisie. Tevens werken we met professionele instrumenten en assessments:

Ook interessant

Personal coaching

Team coaching

Outplacement of New Challenge

Stress, burn-out en bore-out

E-coaching

Loopbaanadvies

Waar vind ik een coach die bij mij past?
Rechtstreeks naar een overzicht van onze professionele coaches en zelf te bepalen welke coach het beste bij u past.
U kunt ons altijd benaderen voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.