Over Career & Live

Een ijzersterk team

Vol trots presenteren wij hier onze experts, zij vormen de kern van onze organisatie en daar zijn we trots op!  Onze gemeenschappelijke waarden zijn de volgende: plezier hebben en uitstralen, open & integer handelen, positief & creatief co-creëren, resultaat behalen, respect hebben voor anderen en vooral werken met passie voor ons gemeenschappelijke doel: Zorgen dat ieder mens kan genieten van zijn werk & zijn leven!

Career & Live werkt met professionele experts

  • die werkdruk, werkstress en/of werk privé expert én expert op een specifiek vakgebied zijn.
  • die vakinhoudelijk hun sporen hebben verdiend door een combinatie van werkervaring, levenservaring, en opleiding (minimaal op HBO-niveau).
  • die gecertificeerd zijn op specifieke onderdelen bijvoorbeeld loopbaanadvies (Noloc), ACT, teamcoaching, CSR stress coaching etc.;
  • die onze bedrijfswaarden hoog in het vaandel dragen en daarna handelen;
  • die handelen volgens de gedragscode van de branchevereniging OVAL;
  • die passie hebben voor hun werk!

Als je wilt opschieten, loop dan alleen. Als je verder wilt komen, loop dan samen

– Mirjam Frentz.

Ons team
Annemie Webers
Annemie Webers

Annemie is directeur en founder, focusoloog, inspirator, (team)coach, stress coach, loopbaan professional NOLOC, trainer en keynote speaker.

Inge Spek
Inge Spek

Inge werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze is gecertificeerd NOLOC loopbaan professional en vitaloog.

Esther Ates
Esther Ates

Esther is werkzaam vanuit de regio West- en Midden Brabant. Ze is gecertificeerd all round coach, tevens werkt ze veel met groepen. Ook geeft ze trainingen.

Karin Groenenboom
Karin Groenenboom

Karin werkt in de regio Zuid Holland. Zij is een veelzijdige coach, running therapeut en stress- en burn out coach. Daarnaast is ze zich op dit moment aan het verdiepen in lichaamsgerichte traumatherapie.

Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine werkt in de regio noord Holland. Ze is coach en trainer. Ze is gecertificeerd ACT- en stress coach en volgde diverse NLP opleidingen. Ze heeft veel in de financiële sector.

Boudewijn Tinholt
Boudewijn Tinholt

Boudewijn werkt door heel Nederland (vanuit Maastricht). Hij is vooral essentialist, executive/ondernemers coach, organisatieadviseur, trainer, teamcoach en teambegeleider, procesbegeleider en spreker.

Aanmelding en/of informatie