Over Career & Live

Een ijzersterk team

Vol trots presenteren wij hier onze experts, zij vormen de kern van onze organisatie en daar zijn we trots op!  Onze gemeenschappelijke waarden zijn de volgende: plezier hebben en uitstralen, open & integer handelen, positief & creatief co-creëren, resultaat behalen, respect hebben voor anderen en vooral werken met passie voor ons gemeenschappelijke doel: Zorgen dat ieder mens kan genieten van zijn werk & zijn leven!

Career & Live werkt met professionele experts

  • die werkdruk, werkstress en/of werk privé expert én expert op een specifiek vakgebied zijn.
  • die vakinhoudelijk hun sporen hebben verdiend door een combinatie van werkervaring, levenservaring, en opleiding (minimaal op HBO-niveau).
  • die gecertificeerd zijn op specifieke onderdelen bijvoorbeeld loopbaanadvies (Noloc), ACT, teamcoaching, CSR stress coaching etc.;
  • die onze bedrijfswaarden hoog in het vaandel dragen en daarna handelen;
  • die handelen volgens de gedragscode van de branchevereniging OVAL;
  • die passie hebben voor hun werk!

Als je wilt opschieten, loop dan alleen. Als je verder wilt komen, loop dan samen

– Mirjam Frentz.

Ons team
Annemie Webers
Annemie Webers

Annemie werkt nationaal en internationaal. Ze is directeur, focusoloog, inspirator, (team)coach, stress coach, loopbaan professional NOLOC, trainer en keynote speaker.

Inge Spek
Inge Spek

Inge werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze is gecertificeerd NOLOC loopbaan professional. Ze is een van de partners van Career & Live.

Frieks Bruning
Frieks Bruning

Frieks werkt in de regio Zuid Nederland. Ze is gecertificeerd stress-, en ACT coach. Tevens is ze gecertificeerd NOLOC loopbaan professional. Ze is een van de partners van Career & Live.

Boudewijn Tinholt
Boudewijn Tinholt

Boudewijn werkt door heel Nederland (vanuit Maastricht). Hij is vooral essentialist, executive/ondernemers coach, organisatieadviseur, trainer, teamcoach en teambegeleider, procesbegeleider en spreker.

Lisette van Roy
Lisette van Roy

Lisette werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze verzorgt onder andere persoonlijke coachings- en ontwikkelingstrajecten, reintegratie- en naar-werk-begeleiding. Ze is NOLOC gecertificeerd loopbaan professional.

Linda Imanse
Linda Imanse

Linda werkt in Zeist. Ze is gecertificeerd loopbaancoach NOLOC en stresscoach. Ze heeft veel ervaring in de sociale sector en kinderopvang.

Jeanneke Bruning
Jeanneke Bruning

Jeanneke werkt in de regio Zwolle/Arnhem. Ze is stress- en burn-out coach en ACT coach. Tevens is ze teamcoach en ze heeft veel ervaring in de zorg.

Cecile de Graaf
Cecile de Graaf

Cécile werkt in de regio Nijmegen e.o. Ze is mobiliteitscoach, gecertificeerd loopbaan professional NOLOC en ACT coach.

Karin Groenenboom
Karin Groenenboom

Karin werkt in de regio Zuid Holland. Zij is een veelzijdige coach, running therapeut en stress- en burn out coach. Daarnaast is ze zich op dit moment aan het verdiepen in lichaamsgerichte traumatherapie.

Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine werkt in de regio noord Holland. Ze is coach en trainer. Ze is gecertificeerd ACT- en stress coach en volgde diverse NLP opleidingen. Ze heeft veel in de financiële sector.

Esther Ates
Esther Ates

Esther is werkzaam vanuit de regio West- en Midden Brabant. Ze is gecertificeerd all round coach, tevens werkt ze veel met groepen. Ook geeft ze trainingen.

Aanmelding en/of informatie