Over Career & Live

Onze experts
(helaas een foto uit 2019 uit het pré Corona tijdperk)

Een ijzersterk team

Vol trots presenteren wij hier onze experts, zij vormen de kern van onze organisatie en daar zijn we trots op!  Onze gemeenschappelijke waarden zijn de volgende: plezier hebben en uitstralen, open & integer handelen, positief & creatief co-creëren, resultaat behalen, respect hebben voor anderen en vooral werken met passie voor ons gemeenschappelijke doel: Zorgen dat ieder mens kan genieten van zijn werk & zijn leven!

Career & Live werkt met professionele experts

  • die werkdruk, werkstress en/of werk privé expert én expert op een specifiek vakgebied zijn.
  • uit de regio, die de mentaliteit (en de arbeidsmarkt) kennen.
  • die zelf ervaring hebben in het combineren van werk en privé en het maken van werk privé keuzes.
  • die vakinhoudelijk hun sporen hebben verdiend door een combinatie van werkervaring, levenservaring, en opleiding (minimaal op HBO-niveau).
  • die minimaal 2 maal per jaar een training c.q. intervisie volgen aan de Career & Live Academy;
  • die gecertificeerd zijn op specifieke onderdelen bijvoorbeeld loopbaanadvies (CMI), OPQ assessment, CSR stress coaching etc.;
  • die onze bedrijfswaarden hoog in het vaandel dragen en daarna handelen;
  • die handelen volgens de gedragscode van de branchevereniging OVAL;
  • die passie hebben voor hun werk!

Als je wilt opschieten, loop dan alleen. Als je verder wilt komen, loop dan samen

– Mirjam Frentz.

Ons team
Annemie Webers
Annemie Webers

Annemie werkt nationaal en internationaal. Ze is directeur, focusoloog, inspirator, (team)coach, stress coach, loopbaan professional NOLOC, trainer en keynote speaker.

Inge Spek
Inge Spek

Inge werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze is gecertificeerd NOLOC loopbaan professional. Ze is een van de partners van Career & Live.

Jenny Badreddine
Jenny Badreddine

Jenny werkt in de regio Midden Nederland. Ze is teamcoach, trainer en coach, gespecialiseerd in werkdruk en werkstress.

Frieks Bruning
Frieks Bruning

Frieks werkt in de regio Zuid Nederland. Ze is gecertificeerd stress-, en ACT coach. Tevens is ze gecertificeerd NOLOC loopbaan professional. Ze is een van de partners van Career & Live.

Boudewijn Tinholt
Boudewijn Tinholt

Boudewijn werkt door heel Nederland (vanuit Maastricht). Hij is vooral essentialist, executive/ondernemers coach, organisatieadviseur, trainer, teamcoach en teambegeleider, procesbegeleider en spreker.

Lisette van Roy
Lisette van Roy

Lisette werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze verzorgt onder andere persoonlijke coachings- en ontwikkelingstrajecten, reintegratie- en naar-werk-begeleiding. Ze is NOLOC gecertificeerd loopbaan professional.

Marjan de Groot
Marjan de Groot

Marjan werkt in de regio Noord Nederland. Ze is loopbaan-en levenscoach, mobiliteitscoach, stress en burn-out coach.

Linda Imanse
Linda Imanse

Linda werkt in de regio Midden Nederland. Ze is gecertificeerd loopbaancoach NOLOC en stresscoach. Ze heeft veel ervaring in de sociale sector en kinderopvang.

Loes ten Cate
Loes ten Cate

Loes werkt in de regio Gelderland en Overijssel. Ze is een zeer ervaren coach, gecertificeerd loopnaanbegleider NOLOC, ACT-, en EMDR therapeut, vertrouwenspersoon, talentontwikkelaar en supervisor.

Ingrid van Ham
Ingrid van Ham

Ingrid werkt in de regio Zuid Holland. ze is gecertificeerd loopbaan professsional (NOLOC), stress- en burnout coach en ACT coach.

Evelien Smits
Evelien Smits

Evelien werkt in de regio West – en Midden Brabant. Ze is loopbaan professional NOLOC, stress- en burn-out coach. En gespecialiseerd in verzuimwetgeving en re-integratie van zieke medewerkers.

Gerlanda Hobert
Gerlanda Hobert

Gerlanda werkt in de regio Oost Nederland. Ze is een zeer ervaren NOBCO coach en stres-, en burnout coach. Ze heeft veel ervaring in het bedrijfsleven.

Minke Keizer
Minke Keizer

Minke werkt in de regio Noord Holland en Midden Nederland. Ze is levenscoach en heeft een goed gevulde rugzak als coach.

Jeanneke Bruning
Jeanneke Bruning

Jeanneke werkt in de regio Zwolle/Arnhem. Ze is stress- en burn-out coach en ACT coach. Tevens is ze teamcoach en ze heeft veel ervaring in de zorg.

Cecile de Graaf
Cecile de Graaf

Cécile werkt in de regio Nijmegen e.o. Ze is mobiliteitscoach, gecertificeerd loopbaan professional NOLOC en ACT coach.

Petra Oudshoorn
Petra Oudshoorn

Petra werkt in de regio Zuid Holland. Ze is gecertificeerd coach, stress-, en burn out coach en gespecialiseerd in rouw-, en verliesverwerking. Tevens volgde ze een opleiding tot systemisch coach.

Karin Groenenboom
Karin Groenenboom

Karin werkt in de regio Zuid Holland. Zij is een veelzijdige coach, running therapeut en stress- en burn out coach. Daarnaast is ze zich op dit moment aan het verdiepen in lichaamsgerichte traumatherapie.

Bianca Groenewegen
Bianca Groenewegen

Bianca werkt in de regio Utrecht. Ze is coach en gespecialiseerd in gezins- en kindercoaching.

Manon Geerlings
Manon Geerlings

Manon werkt in de regio Flevoland. Ze is coach met veel ervaring in vitaliteit, tevens is ze stress-, en burn out coach.

Jelke Glaser
Jelke Glaser

Jelke Glaser werkt in de regio Arnhem/Gelderse Vallei. Ze is een zeer ervaren coach en trainer met veel ervaring in de ICT sector.

Laurine van Rumpt
Laurine van Rumpt

Laurine werkt in de regio noord Holland. Ze is coach en trainer. Ze is gecertificeerd ACT- en stress coach en volgde diverse NLP opleidingen. Ze heeft veel in de financiële sector.

Judith de Wit
Judith de Wit

Judith werkt in de regio Brabant en Zeeland. Ze is loopbaan professional NOLOC, coach en trainer.

Lea Brinckman
Lea Brinckman

Lea Brinckman werkt in de regio Amsterdam en omstreken. Ze is gecertificeerd coach en werkdesigner. Ze maakt gebruik van o.a. ACT, TA, CGT, systemisch werkt en Mindfulness.

Marcella Hallemeesch
Marcella Hallemeesch

Marcella werkt in de regio Den Haag-Rotterdam. Ze is vitaliteitscoach, leefstijl coach en mindfulness trainer.Ze heeft een onderzoeks-achtergrond als gepromoveerd medisch bioloog.

Jessica Elzinga
Jessica Elzinga

Jessica werkt in de regio Nood Nederland. Ze is trainer en allround coach, ze is tevens NLP master communicatie.

Anneloes van Hamburg
Anneloes van Hamburg

Anneloes werkt in de regio Brabant en Utrecht. Ze is een zeer ervaren allround coach en heeft veel ervaring in de reïntegratie.

Cindy Mastenbroek
Cindy Mastenbroek

Cindy werkt vanuit de regio Limburg. Ze is ACT coach en stress coach. Tevens is ze pijnconsulent en leefstijlcoach.

Esther Ates
Esther Ates

Esther is werkzaam vanuit de regio West- en Midden Brabant. Ze is gecertificeerd all round coach, tevens werkt ze veel met groepen. Ook geeft ze trainingen.

Marjolein Olsthoorn
Marjolein Olsthoorn

Marjolein werkt in de regio Gouda en Den Haag. Ze is coach met als specialisatie HSP/HSS en HB.

Aanmelding en/of informatie
Contact