Annemie Webers
Annemie Webers

Directeur, focusoloog en inspirator, werkdesigner, werkprivé balans, werkdruk, (techno)stress, digital detox en multitasken. Annemie (MHD) weet als geen ander wat het is om werk en privé te combineren; in de spitsuurfase van haar leven (gezin met 3 kinderen) richtte ze in 2003 Career & Kids en later Career & Live op. Haar droom & passie is: “Dat in 2035 werk en gezin combineren in Nederland iets vanzelfsprekends is, dat op alle fronten; macro- meso- en microniveau goed geregeld is. Dat er een cultuuromslag heeft plaatsgevonden in ons denken en handelen, inclusief goede voorzieningen voor iedereen”.

Haar motto is: “waar een wil is, is een weg. Als je wilt kun je alles”

Ze studeerde ze aan de Universiteit (AOG) te Groningen, waar ze haar Master Human Development in Organisations behaalde. Na haar HBO opleiding werkte ze een aantal jaren in Spanje en heeft inmiddels ruim 35 jaar gewerkt in de HRM/Consultancy in diverse branches. Ze werkte o.a. als management consultant bij Mercuri Urval, als manager bij Vedior Uitzendbureau.

Ze volgde tal van opleidingen en trainingen op het vakgebied van HRM, o.a. interviewtechnieken (waaronder STAR), functieanalyse en competentiedesign, enneagrammen, Managing Personal Growth (MPG), persoonlijkheidsprofielen interpreteren (waaronder OPQ), een post Hbo-opleiding reïntegratie management, de Leergang Strategisch Gezondheidsmanagement, een Post Academische Opleiding VeranderManagement bij AOG (2012) en een Post Academische Opleiding talent & organisatie bij AOG (2013). In januari 2012 heeft ze een Female Leadership Journey gemaakt naar India.

In 2014 volgde ze de opleiding tot stresscoach, Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode. Ook heeft ze in dat jaar een wetenschappelijk onderzoek gedaan, wat lijnmanager beinvloedt om work life balance programma’s te supporten bij Nederlandse organisaties.
In 2015 volgde ze o.a. de trainers opleiding bij De Galan, school voor training. In 2015 was ze een van de vijf deelnemers van het kennisoverdrachtprogramma TNO technologie cluster werkdruk m.b.t de methodiek Werkdruk Wegwijzer.In 2017 en 2018 volgde ze de Acceptance and Commitment (ACT)opleiding bij SeeTrue tot ACT therapeut/coach en in 2021 bij ACT-Guide tot ACT -master. Ze is opgeleid tot mindfulness trainer. Tevens is ze StiR gecertificeerd teamcoach, de opleiding hiervoor volgde ze bij TeamChange. Ze is ook gecertificeerd Werkdesigner, Playful Workdesign. In 2022 volgde ze de opleiding tot Culue Change Consultnat bij Fearless Culture in de VS. Ze is samenwerkingspartner bij De Koerskaart en maakt veel gebruik van deze interactieve methodiek om samen met teams in gesprek te gaan over werkdruk en werkstress. Kortom ze gelooft in een leven lang leren. Stilstaan is achteruitgang zegt ze altijd.

Ze is focusoloog, (team)coach, trainer en specialist op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé management en heeft speciale interesse en expertise op het gebied van hybride samenwerken en digital detoxen. Daarnaast geeft ze veel lezingen en inspiratiesessies voor teams en groepen. Online samenwerken op een interactieve manier vindt ze een heerlijke uitdaging en doet ze graag. vol passie. Ze is Noloc lid en Register Loopbaan Professional (RL) op het hoogste niveau.

Talenten van Annemie

Leergierig, actie-gericht, visionair, doelgericht, innovatief! Ze is erg geinteresseerd in verandering bij mens en organisaties, stress, burnout, geluk & happiness, resilience, worklife, werkdruk, werk privé balans, digital detox en multitasken!

Locatie

Ze werkt vanuit Utrecht door heel Nederland.

Maak ook kennis met
Esther Ates
Esther Ates

Esther is werkzaam vanuit de regio West- en Midden Brabant. Ze is gecertificeerd all round coach, tevens werkt ze veel met groepen. Ook geeft ze trainingen.

Inge Spek
Inge Spek

Inge werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze is gecertificeerd NOLOC loopbaan professional en vitaloog.