Esther Ates
Esther Ates

Esther (1988), een Groningse van origine en al ruim 10 jaar woonachtig in Tilburg. Haar carrière begonnen in de uitzend- en consultancybranche en is de afgelopen 9 jaar voornamelijk actief geweest binnen diverse adviserende en commerciële rollen in het bedrijfsleven. In 2019 heeft Esther bewust de keuze gemaakt om een carrière switch te maken en zich te richten op haar grootste missie en passie: de ontwikkeling en het in beweging zetten van mens en organisatie!

Haar motto is dan ook: “je hebt elke dag weer opnieuw de keuze“.

Het is belangrijk om te doen waar je hart sneller van gaat kloppen en geeft zoveel meer energie en voldoening! Dit werkt door op alle niveaus en facetten in het leven.

Vanuit eigen (levens)ervaring weet ze als geen ander hoe veranderlijk het leven is en hoe veerkrachtig de mens is om zich aan te passen aan de situatie, ook wanneer je het even niet meer weet of voelt. We krijgen allemaal te maken met hobbels en uitdagingen op ons pad, vertrouwende dat het altijd weer op z’n pootjes terecht komt. Dat maakt de mens krachtig en uniek!

Esther is gecertificeerd coach en gediplomeerd post-HBO Master en Practitioner op het gebied van stressmanagement, communicatie & psychologie. Graag gaat ze gezamenlijk aan de slag op het gebied van loopbaanbegeleiding, stressmanagement, mediation, rouwverwerking, (individuele) coaching en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling & bewustwording en communicatie & taalpatronen.

Talenten van Esther

De kracht van Esther is haar sensitiviteit om snel tot de kern te komen en vanuit daar gezamenlijk te onderzoeken waar jouw persoonlijke groei en transformatie mogelijkheden liggen! Graag inspireert en beweegt ze jou om vrij te zijn met jezelf waarbij mind-body-soul centraal staat.

Locatie

Esther is werkzaam in de regio Brabant.

Maak ook kennis met
Boudewijn Tinholt
Boudewijn Tinholt

Boudewijn werkt door heel Nederland (vanuit Maastricht). Hij is vooral essentialist, executive/ondernemers coach, organisatieadviseur, trainer, teamcoach en teambegeleider, procesbegeleider en spreker.

Marjolein Olsthoorn
Marjolein Olsthoorn

Marjolein werkt in de regio Gouda en Den Haag. Ze is coach met als specialisatie HSP/HSS en HB.