Inge Spek
Inge Spek

Inge (1971) is getrouwd en moeder van 3 zonen (10, 16 en 20 jaar). Ze weet als geen ander waar je als werkende moeder en ondernemer tegenaan loopt. Als trainer, coach, adviseur en ervaringsdeskundige adviseert en begeleid ze cliënten en organisaties. Ze is een van de partners van Career & Live.

Haar motto is: een goede balans tussen werk en privé haalbaar is, ondanks tegenwind, zolang je maar doet waar je energie van krijgt en durft te kiezen.

Zelf heeft ze ervaren dat een goede balans tussen werk en privé haalbaar is, ondanks tegenwind, zolang je maar doet waar je energie van krijgt en durft te kiezen. Inge geniet van een energieke en vitale wijze van leven en deelt dit graag met anderen.

Na haar Hbo-opleiding (HEAO-commerciële economie), heeft ze ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven. Functies waarbinnen ze heeft gewerkt zijn; intercedent, recruiter, manager en coach.

16 jaar geleden heeft Inge vol overtuiging voor het ondernemerschap gekozen. Na 3 jaar freelance werk te hebben verricht op het gebied van recruitment, re-integratie coaching en loopbaan coaching, is ze sinds 13 jaar Franchise/licentienemer/partner van Career & Kids en werkt ze samen met diverse ervaren collega’s en experts.

De afgelopen jaren heeft Inge zich o.a. toegelegd op het begeleiden van klanten op het gebied van Work Life Balance en van werkdruk naar werkplezier gerelateerde onderwerpen. In dit kader heeft ze ervaring opgedaan in het verzorgen van workshops, geven van trainingen.

Daarnaast heeft Inge haar expertise ontwikkeld in het geven van advies aan overheidsinstellingen die vragen hebben met betrekking tot het onderwerp; ‘hoe (alleenstaande jonge) ouders in een uitkeringssituatie op een duurzame en succesvolle manier (weer) deel te laten nemen aan de maatschappij en/of terug te laten keren op de arbeidsmarkt’.

Onder andere in de regio’s Noord-Brabant en Zeeland hebben diverse gemeentelijke instellingen gebruik gemaakt van deze dienstverlening. Naast adviseren van overheidsinstellingen heeft ze samen met een aantal collega’s diverse op maat gesneden workshops voor deze specifieke doelgroep samengesteld of individuele trajecten ontwikkeld.

Inge is LDC, OPQ, FIT gecertificeerd en is Erkend Loopbaanprofessional (NOLOC). In januari 2015 volgde ze de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode. In 2020 heeft ze de basisopleiding ACT gevolgd.

Verder heeft ze deelgenomen aan diverse trainingen en workshops binnen haar vakgebied.

Talenten van Inge

Ontwikkelen van workshops en trajecten op het gebied van werk privé management voor zowel de profit als de non-profit sector- Vitaliteit – Ondernemerscoaching- Re-integratiecoaching, loopbaan – en stress coaching en outplacement.

Locatie

Ze werkt in de regio Zuid Nederland

Maak ook kennis met
Ingrid van Ham
Ingrid van Ham

Ingrid werkt in de regio Zuid Holland. ze is gecertificeerd loopbaan professsional (NOLOC), stress- en burnout coach en ACT coach.

Lisette van Roy
Lisette van Roy

Lisette werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze verzorgt onder andere persoonlijke coachings- en ontwikkelingstrajecten, reintegratie- en naar-werk-begeleiding. Ze is NOLOC gecertificeerd loopbaan professional.