12 nov

De invloed van de smartphone op je werkstress

nationale digital detox dag

Digital detoxen in de week van de werkstress

We zijn druk en massaal proberen we minder stress te ervaren. het is dan ook vanaf 13 november 2017 weer week van de werkstress. Persoonlijk vind ik een positievere insteek fijner, bijvoorbeeld week van anti-stress, relax week, focus week, lummelen, pauze week of wat je ook wilt gaan doen samen met je team. Allerlei initiatieven worden ontplooid, check maar in deze agenda.

Digital detox als onderdeel van de week van de antistress

De hel week verzorgen wij workshops over digital detoxen, of simpel gezegd, genieten van af en toe zonder alle digitale apparaten, even echt analoog in contact zijn. Of echt omhoog kijken naar de cloud in plaats van omlaag op je schermpje naar je cloud.

Kijk even 3 minuten naar dit filmpje en je begrijpt gelijk waarom af en toe digital detoxen zo goed is voor je, in het kader van antistress. Wil je concrete tips, stuur ons berichtje of in het kader van digital detoxen, een kaartje en je ontvangt 30 concrete tips voor een heerlijke digital detox dag, digital detox week of een digital detox dieet. Of…volg een van onze workshops.