Blog van Career & Live
vrijdag 27 november 2020

Gratis poster met concrete tips voor thuiswerken, verbinding houden en samenwerken

De meest gehoorde vraag die we tijdens workshops horen is: hoe kunnen we verbinding houden, hoe houden we het thuiswerken leuk en hoe kunnen we goed blijven samenwerken? Hierover hebben we onlangs een uitgebreid blog over geschreven en samen met Sandra Stroeve hebben we een mooie visual gemaakt, die gratis beschikbaar wordt gesteld door Career & Live om zo iedereen te inspireren. Onder het motto “samen staan we sterk”.

Wil je de PDF versie ontvangen, dan kan dat uiteraard, mail dan even naar schuitemaker@careerandlive.nl

Wij zorgen dan dat je gelijk per mail de pdf ontvangt.

Uiteraard vinden we het leuk om aanvullingen en tips te ontvangen zodat we over een paar weken een nieuw visual kunnen maken, we zijn vooral ook op zoek naar tips om de december maand gezellig, leuk en inspirerend te maken, nu we de Kerstborrels moeten missen.

Dus wat doe jij en/of jouw organisatie in de decembermaand om de verbinding te houden met elkaar op een inspirerende manier?

Heb je interesse in een inspiratie sessie/workshop over het thema thuiswerken en werkprive grenzen en/of altijd aanstaan, dan ben je bij ons aan het goede adres! Daar zijn we experts in, altijd interactief natuurlijk!

Annemie Schuitemaker Webers

Directeur Career & Live

 

PS als extra tips voor een goede werk prive balans

Gratis poster met concrete tips voor meer werk prive plezier

 

Lees ook eens de volgende berichten