Blog van Career & Live
maandag 15 november 2021

Gratis poster met concrete tips voor thuiswerken, verbinding houden en samenwerken

Helaas is thuiswerken weer (even?) de norm, nadat we even hebben kunne snuffelen aan hybride werken. Om iedereen een steuntje in de rug te geven delen we graag concrete tips? Want hoe kunnen we verbinding houden, hoe houden we het thuiswerken leuk en hoe kunnen we goed blijven samenwerken? Hierover hebben we onlangs een uitgebreid blog over geschreven en samen met Sandra Stroeve hebben we een mooie visual gemaakt, die gratis beschikbaar wordt gesteld door Career & Live om zo iedereen te inspireren. Onder het motto “samen staan we sterk”.

Wil je de PDF versie ontvangen, dan kan dat uiteraard, mail dan even naar a.webers@careerandlive.nl

Wij zorgen dan dat je gelijk per mail de pdf ontvangt.

Uiteraard vinden we het leuk om aanvullingen en tips te ontvangen zodat we over een paar weken een nieuw visual kunnen maken, we zijn vooral ook op zoek naar tips om de december maand gezellig, leuk en inspirerend te maken, nu we de waarschijnlijk de Kerstborrels moeten missen. Maar ook hiervoor hebben we een mooi oplossing:  een superleuke Playful Workd Design Team-workshop (online ook mega inspirerend) aan te bieden? Luchtig, boost, inspirerend, teamgevoel, afsluiting; dat zijn enkele kernwoorden. Meer weten klik hier .
Kortom een unieke december workshop, die zijn weerslag heeft op het hele team en inspireert voor een mooi 2022!

Dus wat doe jij en/of jouw organisatie in de decembermaand om de verbinding te houden met elkaar op een inspirerende manier?

Heb je interesse in een inspiratie sessie/workshop over het thema thuiswerken en/of werkplezier , dan ben je bij ons aan het goede adres! Daar zijn we experts in, altijd interactief natuurlijk!

Annemie Webers

Directeur Career & Live

 

PS als extra tips voor een goede werk prive balans

Gratis poster met concrete tips voor meer werk prive plezier