Workshop minder multitasken en meer focus

Waarom is minder multitasken en meer monotasken belangrijk?

We zijn constant aan het multitasken. In diverse onderzoeken is aangetoond dat multitasken niet werkt en zelfs contraproductief is. De productiviteit vermindert met ongeveer 25% door het gelijktijdig uitvoeren van verschillende taken.

Iedereen is druk druk druk! Sinds 1950 zijn we 50% sneller gaan praten, slapen we een half uur minder, lopen we 10% sneller en zijn we 24/7 bereikbaar. Leer hoe u en uw team meer kunnen doen, met minder stress en minder to-do lijstjes. Met als resultaat…meer genieten, meer tijd en meer resultaat & plezier! De workshop blijkt vaak een aanzet te zijn vanuit het management tot fundamentele discussies en veranderingen over o.a. bereikbaarheid 24/7, gebruik van smartphones en mailcultuur met cc’tjes. Doe alvast de test om te kijken of u verslaafd bent aan uw smartphone.

mulitasken

Lees ons uitgebreide blog met alle ins- en outs over multitasken, monotasken, switchtasken en singletasken!

Inhoud van de workshop

  • Wat is MultiTasken?
  • Waarom Multitasken niet werkt?
  • Bent u een MultiTasker?
  • Stress en energie management
  • Wat levert MonoTasken op?
  • Digitaal detoxen hoe doe je dat?
  • Wat levert het op Digi-detoxen?
  • Hoe wordt het team een MonoTask Team?
  • Concreet Actieplan “Meer doen in minder tijd, met minder stress, meer plezier en productiviteit”

Data en prijs

Deze workshop duurt één dag van 10.00 tot 16.00 (filevrij rijden) uur en vindt plaats centraal in Nederland, op een landelijke locatie, waar u helemaal kunt ontstressen. Uiteraard kunt u parkeren voor de deur en is de locatie perfect te bereiken met het Openbaar Vervoer. De prijs bedraagt € 245,00 exclusief BTW. per persoon. Uiteraard verzorgen we deze workshop ook incompany, als lunchlezing, inspiratiesessie etc.

Vrijdag 11 januari 2019  (speciale training-‘ hoe hou ik de rust en ontspanning van mijn Kerst vakantie vast’) VOL!
Woensdag 6 maart 2019 VOL!
Dinsdag 18 juni 2019 VOL!
Maandag 16 september 2019 VOL!
Vrijdag 15 november 2019 VOL!
Data voor 2020 worden zsm bekend gemaakt

multitask

Andere mogelijkheden m.b.t. het onderwerp multitasken

Behalve deze workshop is er ook o.a. een Masterclass Digital Detox en een workshop ‘Doorbreek de cirkel van 24/7 bereikbaar zijn‘.

Aanmelding en/of informatie

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.