Training voor leidinggevenden over het geven van ontwikkel- en loopbaanadvies (gratis)

Een kans voor alle leidinggevenden

Hoe ga je het gesprek met je medewerkers aan in het kader van duurzame inzetbaarheid en hun carrière pad? In het kader van de subsidieregeling ontwikkeladvies vijfenveertigplussers door het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid, bieden we organisatie de mogelijkheid tot een gratis maatwerk training aan. Career & Live verzorgt alle administratieve handelingen en zorgt voor een uitstekend maatwerk traject, dus geen standaard training. Echt maatwerk, passend bij uw wensen!

De inhoud van de training

De training “in gesprek over loopbaan en ontwikkeladvies met medewerkers” voor leidinggevenden bestaat uit een dagdeel. Het minimale aantal deelnemers is 3, het maximale aantal deelnemers is 9.

Onderwerpen die tijdens de training die aan de orde komen zijn:

  • Gesprekstechnieken en vaardigheden om medewerkers te kunnen begeleiden in het zetten van vervolgstappen na een ontwikkeladviestraject.
  • Het “eigenbelang” als leidinggevenden en de organisatie bij het ondersteunen van de werknemer in zijn deelname aan een ontwikkeladviestraject.
  • Wat is is een loopbaan- en ontwikkeladviestraject, de inhoud en het doel.
  • Welke mogelijkheden zijn er voor de medewerkers voor een vervolgtraject zoals het uitvoeren van een ontwikkelplan en op welke manier kun je als lleidinggevende medewerkers hierbij kan begeleiden, informeren en faciliteren.
  • Algemene belemmeringen die medewerkers kunnen hebben of ervaren en hoe je hiermee als leidinggevende kunt omgaan.
  • Welke belemmeringen en projecties kun je als leidinggevende hebben die een eventueel vervolg traject in de weg kunnen zitten en hoe kun je hier als leidinggevende mee om gaan.
  • De ontwikkelingen binnen de branche en de arbeidsmarkt, zodat als leidinggevende medewerkers hierover kunt informeren.
  • De trainingsbijeenkomst wordt afgesloten met een concreet actie plan en “prestatieverklaring”.
  • Bij minder dan 3 deelnemers bestaat de mogelijkheid voor een 1- op 1 training.

Meer informatie over de workshops en trainingen?

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl.

We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard!