Marjolein Olsthoorn
Marjolein Olsthoorn

Marjolein (1978) heeft als moeder van 2 jonge kinderen, als geen ander geleerd om werk en privé te combineren. Haar specialisatie is coaching van HSP/HSS en hoogbegaafdheid.

Door de juiste vragen te stellen, luister ik je tevoorschijn.

Als klein meisje al, was zij in de weer met pen en papier. Zij merkte dat zij het leuk vond om gevoel en wensen van mensen om te zetten naar beeld. Als grafisch vormgever is het noodzakelijk goed te luisteren, door te vragen en je in de ander te verplaatsen om zodoende het juiste beeld te kunnen realiseren. In de zakelijke dienstverlening heeft zij veel werkervaring opgedaan op het vlak van plannen, budgetteren en organiseren. Marjolein merkte dat mensen hun persoonlijke vragen en uitdagingen gemakkelijk met haar deelden. Deze natuurlijke beweging zette haar aan om zich verder te verdiepen in het vak van coaching.

Een groot deel van haar werk beslaat het kijken naar patronen waarin de mens zich bevindt/in verstrikt is geraakt en hoe daar verandering in aangebracht kan worden. Dit doet zij met haar kennis over, en ervaring van NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), systemisch werk en de aanvulling van trainingen gevolgd bij bij Esther Bergsma, de grondlegger van HSP (hoogsensitiviteit) in Nederland en Saskia Klaaysen (expert op het gebied van de High Sensation Seekende HSP-er). De onderwerpen HSP/HSS zijn een belangrijk onderdeel van haar leven. Als ervaringsdeskundige neemt zij ook haar kennis over het opvoeden van HSP/HSS en HB (hoogbegaafde) kinderen mee. Deze kennis, ervaring, vaardigheden en haar persoonlijkheid zet zij heel graag in om met je mee te kijken waar voor jou mogelijkheden liggen. Dit doet zij op een betrokken, begripvolle manier.

Talenten van Marjolein

De kracht van Marjolein is haar organisatietalent in zetten en te gebruiken als tool, om ruimte te creëren en te onderzoeken waar groei, ontwikkeling en mogelijkheden zijn. Dat alles kan alleen wanneer er eerst een vertrouwensband en wederzijds respect wordt opgebouwd.

Locatie

Marjolein is werkzaam in de regio Gouda & Den Haag.

Maak ook kennis met
Annemie Webers
Annemie Webers

Annemie werkt nationaal en internationaal. Ze is directeur, focusoloog, inspirator, (team)coach, stress coach, loopbaan professional NOLOC, trainer en keynote speaker.

Marjan de Groot
Marjan de Groot

Marjan werkt in de regio Noord Nederland. Ze is loopbaan-en levenscoach, mobiliteitscoach, stress en burn-out coach.