Loes ten Cate
Loes ten Cate

Loes combineert sinds 2005 haar werk als geaccrediteerd loopbaanbegeleider / vertrouwenspersoon / psychosociaal-therapeut met een uitdagend gezin met man, kinderen, hond, kat, kippen + haan en micro-varkentje, aan de bosrand van Deventer. Al meer dan 15 jaar begeleidt zij een grote diversiteit aan mensen. Bijzondere mensen, gewone mensen of mensen met iets extra’s: extra intelligentie, extra gevoeligheden, extra uitdagingen.

Haar motto is: Leven is het meervoud van lef!

Haar specialismen zijn: omgaan met emoties op en om het werk, stressmanagement en re-integratie na overspanning/burn-out (via de CSR-methode). Daarbij richt zij zich op het leren schakelen tussen bewust & onderbewust – denken & durven – dromen & doen – werk & privé – zelf & anderen en het vormgeven aan een toekomst vanuit een concreet, helder, inspirerend perspectief.

Zij heeft ervaring met diverse internationale (bedrijfs)culturen, heeft gewerkt als product manager en account manager op Europese Hoofdkantoren van verkoop- en productiemaatschappijen en in de zakelijke dienstverlening (o.a. bank- en verzekeringsbedrijf), was trouwambtenaar en heeft diverse communicatie & presentatie workshops gegeven en interim-opdrachten als communicatie manager vervuld.

Het begeleiden van mensen die zoeken naar een nieuwe balans is haar vak. Talentontwikkeling en werkplezier zijn haar drijfveren. Iedereen die dat wil, helpt zij graag bij het vinden van werk-privé-plezier. Ze is werkzaam in de regio Overijssel en Gelderland.

Talenten van Loes

Vooral ACTief luisteren, inspireren en beweging creëren (als Career & Stress Counsellor), ACT en EMDR therapeut, vertrouwenspersoon, talentontwikkelaar en supervisor

Locatie

Ze werkt vanuit omgeving Overijssel / Gelderland

Maak ook kennis met
Frieks Bruning
Frieks Bruning

Frieks werkt in de regio Zuid Nederland. Ze is gecertificeerd stress-, en ACT coach. Tevens is ze gecertificeerd NOLOC loopbaan professional. Ze is een van de partners van Career & Live.

Inge Spek
Inge Spek

Inge werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze is gecertificeerd NOLOC loopbaan professional. Ze is een van de partners van Career & Live.