Jenny Badreddine
Jenny Badreddine

Jenny is een van de trainers/team-coaches van Career & Live. Ze is getrouwd en moeder van 2 meiden.

Na haar afstuderen aan de Hogeschool Utrecht (Communicatiemanagement) is zij jaren actief geweest in het bedrijfsleven als onder andere recruiter en trainer persoonlijke effectiviteit, waarna zij het bedrijfsleven geruime tijd heeft verruild voor het onderwijs. Haar ervaring in het onderwijs gebruikt zij nu door onderwijsinstellingen te trainen en adviseren op het gebied van werkdruk en werkdrukbeleving.

Haar motto is: Kleine veranderingen leiden tot grote resultaten!

Naast het trainen van onderwijsinstellingen, overheden en commerciële organisaties op het gebied van werkdruk, werk/privé plezier en digital detox, is zij Noloc gecertificeerd loopbaancoach, teamcoach en coacht zij moeders en vaders in de spitsuurfase van hun leven.

Ze volgde tevens de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’ en is stresscoach. Ze heeft zowel veel ervaring met het werken met groepen, als met 1 op 1 coaching, waarbij inspireren een belangrijk aspect is.

Talenten van Jenny

enny is een bevlogen trainer en coach, met een gezonde dosis inlevingsvermogen en aanstekelijk enthousiasme.

Locatie

Ze werkt vanuit Utrecht door heel Nederland

Contact

Maak ook kennis met
Evelien Smits
Evelien Smits

Evelien werkt in de regio West – en Midden Brabant. Ze is loopbaan professional NOLOC, stress- en burn-out coach. En gespecialiseerd in verzuimwetgeving en re-integratie van zieke medewerkers.

Gerlanda Hobert
Gerlanda Hobert

Gerlanda werkt in de regio Oost Nederland. Ze is een zeer ervaren NOBCO coach en stres-, en burnout coach. Ze heeft veel ervaring in het bedrijfsleven.