Frieks Bruning
Frieks Bruning

Frieks (1966) begrijpt als moeder van een zorg-intensieve zoon heel goed hoe lastig de combinatie werk en gezin soms kan zijn. Ze is een van de partners van Career & Live

Haar motto is: Het is geweldig om mensen het stuur in eigen hand te zien nemen,  en hun plek in leven en werk te zien vinden.

Na haar studie theater-, film- en televisiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht begon ze haar loopbaan in de uitzendbranche. Hier heeft ze onder meer gewerkt als intercedent en loopbaanadviseur voor topsporters. Daarna is ze zich verder gaan verdiepen in het coachen en trainen. Inmiddels heeft  Frieks ruim 15 jaar ervaring in het begeleiden van een grote diversiteit aan individuen en groepen op het gebied van work-life balance, stress en burn-out, persoonlijk leiderschap en loopbaanveranderingen. Mensen mogen coachen, inspireren & motiveren met als gevolg dat zij zich verder ontwikkelen geeft veel voldoening.

Frieks heeft diverse coaching opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding loopbaanontwikkeling en -coaching. Daarnaast is ze gecertificeerd stress en burn-out coach (opleiding ‘Stresspreventie en  -interventie volgens de CSR-methode) en heeft ze de opleiding tot ACT coach (Acceptance and Commitment Therapy) bij SeeTrue gevolgd.
Frieks is Noloc gecertificeerd loopbaan professional.

Talenten van Frieks

Frieks is te karakteriseren als een betrokken, empathische en enthousiaste vrouw. Energiek, analytisch en progressiegericht.

Locatie

Ze werkt in en vanuit de regio (Oost)-Brabant en Limburg

Contact

Maak ook kennis met
Inge Spek
Inge Spek

Inge werkt in de regio Zuid-Nederland. Ze is gecertificeerd NOLOC loopbaan professional. Ze is een van de partners van Career & Live.

Ingrid van Ham
Ingrid van Ham

Ingrid werkt in de regio Zuid Holland. ze is gecertificeerd loopbaan professsional (NOLOC), stress- en burnout coach en ACT coach.