Bianca Groenewegen
Bianca Groenewegen

Bianca (43) woont in Utrecht, is getrouwd en moeder van 2 jongens van 12 en 10. Het ‘moeder zijn’ vraagt meer dan ze had verwacht. De opvoeding die ze zelf had gehad, werkte simpelweg niet voor haar hooggevoelige kinderen. In de tropenjaren, zoals zij het noemt, is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Werk, gezin, vrienden, familie. Hoe kun je het nu voor iedereen goed doen?

Haar motto is; hoofd uit, hart aan.

Na een carrière in de communicatie en marketing wereld, als adviseur en trainer,  besloot ze het roer om te gooien en koos een opleiding voor gezins- en kindercoaching. Dat bleek een schot in de roos. Hierin kan ze eindelijk haar hooggevoeligheid als kracht inzetten. Zodat ze juist die fijngevoeligheid kan gebruiken om de vinger op de pijnlijke plek te leggen.

Dit zet ze in bij ouders die vastlopen met hun gezin, maar ook bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Samen gaan ze op zoek naar het pad dat de cliënt weer thuis laat komen bij zichzelf. Of dat nu privé is of op het werk. Coaching van hoofd naar hart. Daarnaast geeft ze cursussen mindfulness en meditatie aan kinderen op de basisschool.

Talenten van Bianca

Bianca is een intuïtieve coach met veel methodieken in haar rugzak. Ze is een warme en inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat.

Locatie

Bianca werkt vanuit Utrecht.

Maak ook kennis met
Gaby Engelhardt
Gaby Engelhardt

Gaby werkt in de regio Den Haag/Rotterdam. Ze is gediplomeerd Leefstijlcoach, Voedingscoach, Functional Personal Trainer, Persoonlijke kracht coach en Stoppen met roken coach.

Gwen Soethof
Gwen Soethof

Gwen werkt in de regio Achterhoek/ Arnhem/ Ede. Zij is creatief en re-integratiecoach.