Anna Kalbarczyk
Anna Kalbarczyk

Anna (1968) is een Poolse, getrouwd en moeder van volwassen, studerende dochter en een zoon. Sinds 3 jaar woont ze in Overijssel, waar ze haar eigen coachpraktijk en yoga studio heeft. In haar vrije tijd, geniet ze samen met haar man van de natuur en lange wandelingen met de hond.

Tijdens haar expat ervaring begon ze met coachen, bewust van de extra uitdagingen dat het leven in het buitenland met zich meebrengt voor de persoon zelf en de hele familie die meeverhuisd.

Sinds 2011 is ze werkzaam als een expat vitaliteitscoach en sinds 2019 ook als gecertificeerd NOBCO life-, loopbaan- en vitaliteitscoach en teven de Nederlandse taaltrainer.

Mijn motto: “Het verleden zit in je hoofd, de toekomst ligt in jouw handen, waar ook in de wereld”

Al 30 jaar in het buitenland, waarvan de 20 in Nederland, heeft ze veel affiniteit met cultuurverschillen en uit ervaring weet ze hoe ermee om te gaan; Anna spreekt figuurlijk en soms ook letterlijk ‘de taal’ van buitenlanders.

Expats, werkmigranten of terugkerende Nederlanders zijn dan vaak haar klanten.
Haar passie is om ze te helpen om hun eigen kracht te (her)vinden, effectief te leren communiceren zodat ze zich (opnieuw) begrepen en erkend voelen, het leven in eigen hand nemen, bewust, zelfredzaam en tevreden zijn en/of de nieuwe uitdagingen ver van huis het hoofd kunnen bieden.

Als coach begeleidt Anna o.a. de buitenlanders van burn-out of een stress situatie naar een autonomie en een persoonlijke groei.

Talenten van Anna

Ik heb grondige, praktische kennis en persoonlijke ervaring met alle facetten die samenhangen met het werken in het buitenland en met wat dit betekend voor de familie die meeverhuist.

Ik ben flexibel, empathisch en bewust van cultuurverschillen. Ik kan goed luisteren, maak makkelijk contact en een aansluiting bij de ander. Ik ben optimistisch en oplossingsgericht, en als ervaringsdeskundige, geloof ik in de weerbaarheid van de mens die, waar dan ook ter wereld, een autonoom leven kan opbouwen, zelfredzaam kan zijn en tegelijkertijd het balans tussen werk en privé weet te bewaken.

Locatie

Ze werkt vanuit Overijssel

Maak ook kennis met
Marjan de Groot
Marjan de Groot

Marjan werkt in de regio Noord Nederland. Ze is loopbaan-en levenscoach, mobiliteitscoach, stress en burn-out coach.

Loes ten Cate
Loes ten Cate

Loes werkt in de regio Gelderland en Overijssel. Ze is een zeer ervaren coach, gecertificeerd loopnaanbegleider NOLOC, ACT-, en EMDR therapeut, vertrouwenspersoon, talentontwikkelaar en supervisor.