Martine Uytdehaag
12 apr

Martine Uytdehaag

Martine Uytdehaag is ervaringsdeskundige als het gaat om work life choices. Martine woont in Rotterdam met man en twee kinderen. Na haar studie is ze gaan werken in de werving en selectie en later als HRM adviseur in zowel de profit als non-profit. Ze volgde tevens de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’ en is ze stresscoach. Martine is een coach die gelooft in de kracht van de mens. Hierbij gaat ze uit van de authenticiteit van iedere mens als uniek persoon. Wanneer je als individu je passie weet te vinden, zul je ook je kracht vinden. Daarin is het belangrijk dat jij je eigen verantwoordelijkheid (durft te nemen) neemt.

Jij bepaalt de koers in je leven. Soms zijn dat grote veranderingen, soms is het ‘klein onderhoud’. In haar werk vindt zij het belangrijk dat iedereen respectvol wordt benaderd. Iedereen worstelt in zijn leven wel eens met vraagstukken waar je zelf niet uitkomt. Dit kan op individueel niveau of op organisatieniveau zijn. Dit kunnen allerlei problemen zijn, bijvoorbeeld privé, persoonlijke ontwikkeling, organisatievraagstukken of loopbaanvragen.

Haar expertgebieden zijn: Loopbaanadvies, outplacement, mobiliteit, coaching, reintegratie 2e spoor. Martine werkt in de regio Zuid Holland, Zeeland en West Brabant. Ze is bereikbaar via: m.uytdehaag@careerandlive.nl