Loes ten Cate
12 apr

Loes ten Cate

De meeste mensen die bij haar komen weten zelf vaak heel goed hoe de dingen in elkaar steken en toch lukt het ze niet goed de weg te vinden om hun loopbaan te vervolgen. Ben jij een professional die zich hierin herkent, schakel Loes dan in om samen te werken aan werk! Via gesprekken, testen en oefeningen ga je verhelderen wie je bent, wat je kunt en wat je wilt – en, niet onbelangrijk, hoe je daarmee geld verdient. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten, jouw competenties en de mogelijke manieren waarop je deze professioneel kunt inzetten. Je leert hoe je emoties effectief kunt hanteren en hoe je belemmeringen kunt overwinnen, zodat je gaat doen wat je écht wilt en nooit eerder voor mogelijk had gehouden. En dat werkt! Een goede professionele match is belangrijk, maar ook een goede persoonlijke balans op fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal gebied. Immers, op al deze gebieden beïnvloedt spanning je energieniveau, in negatieve zin (wat je als ‘stress’ ervaart), maar ook in positieve zin (wat je als ‘flow’ ervaart). Goede afstemming van je emotionele en sociale intelligentie op de intelligentie van je lichaam en je geest, helpt (vitaliteits)klachten, twijfels en onbewuste tegenstellingen op te lossen, waardoor je weer meer werkplezier ervaart. Loes zet graag haar kennis en ervaring in om je hierbij te helpen.

Kennis en ervaring

Loes haar manier van werken is oplossings- en ontwikkelingsgericht. Dit sluit het beste aan bij mensen die zelf ook echt aan hun eigen (levens)loopbaan willen werken. Door bewust vanuit een zinvol, passend perspectief samen te werken aan een congruente denk-, voel- en handelswijze, zal jij opnieuw kracht en plezier ervaren en ontstaat ‘spontaan’ een logisch pad naar een gewenste werksituatie. Voor deze manier van begeleiden volgde Loes diverse opleidingen en cursussen, waaronder een counsellorsopleiding, een opleiding loopbaan- en mobiliteitsadvies en een psychologiestudie en leerde ze werken met diverse ‘evidence based’ begeleidings­methodieken. Als je hierover meer wilt weten, kom dan kennismaken en ervaren of haar manier van werken aansluit bij jouw verwachtingen. In januari 2015 volgde ze de cursus Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode.

Drive

Graag daagt Loes je uit contact te maken met innerlijke ervaringen, om daaruit energie vrij te maken waarmee je doelgericht kunt werken aan het realiseren van jouw werkwensen. Met expertise en toewijding biedt zij jou het benodigde extra zelfsturingszetje om (weer) vol zelfvertrouwen in een nieuwe (arbeids)relatie verder te kunnen. Sinds maart 2005 werkt Loes als loopbaanadviseur en levensloopcounsellor, vanaf augustus 2008 op een inspirerende werkplek aan de (bos)rand van Deventer. Daarvoor heeft zij 15 jaar in het internationale bedrijfsleven en vooral de zakelijke dienstverlening gewerkt. Zij heeft projecten gecoördineerd, verkopen aangejaagd, mensen begeleid bij veranderingsprocessen, was trouwambtenaar en communicatie-adviseur en heeft in Italië en Spanje gewerkt en gestudeerd. In haar levensloop combineert zij een nuchtere noordelijke analytische blik met hartelijke zuidelijke levenskunst.

Wil je werken aan meer leven in jouw loopbaan of meer loopbaan in je leven, kom dan gauw kennismaken!

Loes haar specialisme is: Levensloopbaanbegeleider, talentontwikkelaar, systeemcoach en supervisor. Loes is te bereiken via: l.tencate@careerandlive.nl