Leonie Mijnlieff
02 apr

Leonie Mijnlieff

Leonie Mijnlieff is loopbaanprofessional en lifecoach. Zij woont en werkt met veel plezier in Amsterdam. Omdat Leonie zelf ook een carriereswitch heeft gemaakt, weet ze hoe belangrijk het is om werk te doen dat bij je past.

Ze wilde in haar werk meer in contact zijn met mensen. Haar werk als coach geeft haar nu veel voldoening en ze voelt zich als een vis in het water om anderen te begeleiden naar een nieuwe baan of ander werk. Als geen ander weet ze hoe fijn het is dat je werk doet dat bij je past. Werken geeft zelfvertrouwen en vergroot je wereld. Haar motto: blijk je ontwikkelen!

Als coach is ze aandachtvol, sensitief en heeft een goed luisterend oor. Ze is spiegelend en geeft je een extra zetje in de goede richting als dat nodig is. En Leonie heeft een groot arsenaal aan inspirerende opdrachten in huis, dit levert nieuwe inzichten op, meer plezier en het vergroot je zelfvertrouwen in het eigen kunnen. Haar creatieve inslag maakt dat je anders naar de dingen gaat kijken. Ze denkt graag mee om zo de toekomstperspectieven op de arbeidsmarkt te vergroten.

Leonie werkt in Amsterdam en is bereikbaar via: l.mijnlieff@careerandlive.nl