Jenny Badreddine
28 mei

Jenny Badreddine

Partner Career & Live. Jenny (1980) is getrouwd en moeder van 2 dochters. Dat het combineren van werk en privé een uitdaging kan zijn, heeft ook zij ervaren. Hoe kun je ondanks de uitdagingen die op je pad komen toch op een goede manier blijven functioneren en daar ook nog lol in hebben. Dat is de vraag die steeds weer terug komt.

Sinds haar afstuderen aan de Hogeschool Utrecht (Communicatiemanagement,) is zij jaren actief geweest in het bedrijfsleven als onder andere recruiter en trainer persoonlijke effectiviteit en later heeft zij het bedrijfsleven verruild voor het onderwijs. Waarin zij de afgelopen 6 jaar vooral bezig is geweest met werknemersvaardigheden trainen en jongvolwassenen klaar maken voor het werkveld.

Een goede aanvulling op haar sales en communicatie opleiding was de opleiding tot life coach. Ze volgde tevens de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’ en is ze stresscoach. Jenny is een bevlogen coach met een gezonde dosis inlevingsvermogen en aanstekelijk enthousiasme.

Haar kracht ligt bij het werken met groepen maar ook zeker bij 1 op 1 coaching, waarin inspireren een belangrijk aspect is.

Haar motto is: Kleine veranderingen leiden tot grote resultaten!

Jenny is een van de partners van Career & Live. Ze werkt vanuit Utrecht door heel Nederland en is te bereiken op j.badreddine@careerandlive.nl