Inge Asmus
20 feb

Inge Asmus

Inge Asmus is werkzaam als  stress- en burn-out coach, loopbaanadviseur en arbeidsdeskundige. Haar werkveld ligt op het snijvlak van arbeid, zorg en sociale zekerheid. Zij is met haar (soms te) volle werkagenda, ervaringsdeskundige in het managen van de werk privébalans als moeder van 2 pubers.

Zij volgde de Academie Mens-Arbeid en is daarna gaan werken als arbeidsconsulent. Later werkte ze als trainer, adviseur, docent, loopbaanadviseur, jobcoach, projectleider, coach en arbeidsdeskundige. In haar huidige werk combineert ze al deze ervaringen. Haar kennis heeft ze onder meer opgedaan door het volgen van verschillende opleidingen. Zo volgde ze na de Academie Mens Arbeid, opleidingen tot psycho sociaal werker, burn-out coach, arbeidsdeskundige en register adviseur duurzame inzetbaarheid. Ook volgde ze de NLP master practitioner. In haar praktijk ziet ze dagelijks wat de gevolgen zijn van een disbalans tussen werk-prive.  Inge is gespecialiseerd in begeleiding bij terugkeer naar werk bij langdurige arbeidsongeschiktheid. Ook voor loopbaancoaching en- vragen kun je bij haar terecht.

Ze denkt graag met je mee en gaat samen met jou op zoek naar het perspectief dat bij je past. Ze laat je daarbij volledig in je waarde.

Ze beschikt over humor, relativeringsvermogen, ze is temperamentvol en oordeelsvrij.  Ze is een coach in hart en nieren. Ze houdt ervan om samen op zoek te gaan naar talenten, kwaliteiten en bezieling met als resultaat een reële wens voor de toekomst.

Inge is werkzaam in de regio’s Brabant, Noord-Limburg en Zeeland.

Ze is bereikbaar via i.asmus@careerandlive.nl