Debbie Terwey
25 aug

Debbie Terwey

Debbie Terwey is de specialist op het gebied van vitaliteitsmanagement. Zij heeft jarenlang ervaring als HR manager, trainer en coach. Sinds 2014 is zij zich verder gaan verdiepen in duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. Zij is in staat om organisaties te helpen de medewerkers met plezier en vol energie te laten werken aan de uitdagingen waar bedrijven in deze snel veranderende wereld voor staan. Mensen in hun kracht zetten en eigen verantwoordelijkheid laten nemen is de sleutel tot succes. Managers spelen hier een belangrijke rol. Maar ook het individu kan je laten inzien dat zij elke dag keuzes maken en zo hun leven kunnen sturen. Als je deze dynamiek samenbrengt met de organisatie doelstellingen kan je de noodzakelijke verandering in gang zetten. En de duurzame inzetbaarheid vergroten.

Debbie is erg geïnspireerd door wat stress kan veroorzaken in de levens van een mens. Ze heeft o.a. veel ervaring in begeleiden van medewerkers die uitvallen met burn-out klachten en het trainen en begeleiden van managers in organisaties om deze medewerkers weer terug aan het werk te krijgen. Ze volgde tevens de opleiding ‘Stresspreventie en -interventie volgens de CSR-Methode’.

Gezonde voeding, beweging en stressreductie zijn succesfactoren om jezelf duurzaam inzetbaar te houden, gelukkig te zijn en vol passie te kunnen leven. Hier werkt Debbie zelf dagelijks aan. Debbie is gedreven, nuchter, enthousiast en resultaatgericht. Met haar empathisch vermogen, duidelijke communicatie en ervaring kan ze veel mensen hiermee helpen.
Debbie’s motto is: ‘Where focus goes, energy flows’ (Bron: Tony Robbins).

Ze is te bereiken via d.terwey@careerandlive.nl