Cecile de Graaf
30 dec

Cecile de Graaf

Cécile de Graaf is getrouwd en heeft een studerende dochter en een zoon op de middelbare school. Ze werkt als (Noloc gecertificeerd) loopbaan/ outplacementadviseur en als coach.

Zij is na haar HBO opleiding Personeel en Arbeid gestart als HR-adviseur, recruiter en opleidingscoördinator in verschillende zorginstellingen, kinderopvang, politie en in het onderwijs. Werving en selectie van personeel, ziekteverzuim, opleidingsbeleid en de verbetering van arbeidsomstandigheden maakten een groot onderdeel uit van haar werkzaamheden.

Een aantal jaar geleden besloot ze om verder te gaan als loopbaanadviseur. Dit werk was altijd een diepe wens van haar en als gevolg van een reorganisatie heeft ze de knoop doorgehakt. Haar drive is om mensen te laten opbloeien in werk dat past bij hun competenties, waarden en interesses. Ze heeft een post-HBO opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd en heeft een tweejarige coachopleiding gedaan.

Cécile maakt je bewust van jouw unieke kwaliteiten en interesses, wat helpt om goed te verwoorden wat je kunt en wat je wilt in je organisatie of in je netwerk. Omdat je meer zelfvertrouwen uitstraalt zal dit een positief effect hebben op het vinden van werk dat bij je past. Daarbij is het van belang om jezelf en anderen te begrenzen en geregeld rust te nemen of juist erop uit te gaan om de batterij weer op te laden. Het heeft alles te maken met energiemanagement; waar krijg jij energie van?

Een goede balans vinden tussen werk dat je graag doet, goed voor jezelf zorgen en aandacht geven aan je gezin is iets waar je bewust mee om moet gaan, elke dag!

Haar specialiteit is het begeleiden van mensen met meer introverte en hoogsensitieve eigenschappen.

Cecile is Noloc gecertificeerd loopbaan professional. Ze werkt in de regio Nijmegen, Gelderland-Zuid en Brabant-Oost) en is bereikbaar via: c.degraaf@careerandlive.nl