Bianca Groenewegen
07 feb

Bianca Groenewegen

Bianca (41) woont in Utrecht, is getrouwd en moeder van 2 jongens van 10 en 8. Het ‘moeder zijn’ viel haar zwaarder dan ze had verwacht. De opvoeding die ze zelf had gehad, werkte simpelweg niet voor haar HSP kinderen. Dat was het begin van een lange zoektocht naar de sleutel tot een succesvol ouderschap. In de tropenjaren, zoals zij het noemt, is het lastig om alle ballen in de lucht te houden. Werk, gezin, vrienden, familie. Hoe kun je het nu voor iedereen goed doen?

“Elk jaar geef ik mezelf een week Spanje cadeau en ga dan wandelen op de Camino naar Santiago. Onderweg kom ik mensen uit de hele wereld tegen, allemaal met hun eigen, unieke verhaal. Ik heb daar geleerd wat er voor mij werkelijk toe doet, wie ik in de kern ben. En ik kwam er achter dat ik eigenlijk best wel blij ben met mezelf. Dat neem ik mee in mijn dagelijkse leven. Zodat er minder moet, en meer kan.”

Na jarenlang als communicatieadviseur en trainer te hebben gewerkt, zowel in commerciële als non-profit branche, kwam een opleiding op haar pad tot gezins- en kindercoach. Dat bleek een schot in de roos. Hierin kan ze eindelijk haar hooggevoeligheid als kracht ervaren. Eentje waarmee ze cliënten snel en effectief kan ondersteunen en juist die fijngevoeligheid kan inzetten om de vinger op de pijnlijke plek te leggen.

Dit zet ze in bij zowel ouders die vastlopen met het gezin, als bij medewerkers of ondernemers die met burn-out klachten kampen. Samen gaan ze op zoek naar het pad dat de cliënt weer thuis laat komen bij zichzelf. Of dat nu privé is of op het werk. Coaching van hoofd naar hart.

Bianca is een intuïtieve coach met veel methodieken in haar rugzak. Ze zet NLP-oefeningen in, maar is ook fan van systemisch werk en opstellingen. Daarnaast is ze gespecialiseerd in de Reversie-methode. Een warme, inspirerende coach die confrontaties niet uit te weg gaat.

Haar motto is: hoofd uit, hart aan!

Bianca werkt vanuit Utrecht en is te bereiken op b.groenewegen@careerandlive.nl