Inspiratie- en lunchlezingen

Aandacht voor werkdruk, werkstress en werk privé management, een overbodige luxe of noodzakelijk kwaad?

Iedereen is druk, 24/7 online en heeft meer taken op zijn bord liggen dan er gedaan kunnen worden. Wat is de oplossing? Nog harder werken, taken delegeren, dingen anders doen? Een ding is zeker….in het kader van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit maar ook productiviteitsverlies door uitval van personeel en toename van fouten, moet er iets veranderen. Maar wat? Een interessant thema voor o.a. management meetings, personeels bijeenkomsten of OR meetings.

interactie

Interactie met de deelnemers

Annemie Schuitemaker kan op een energieke en interactieve manier een workshop verzorgen voor 5 of 500 mensen, van 30 minuten tot 1 dag met thema’s als:

  • minder stress, meer bevlogenheid en meer lol
  • multitasken en technostress
  • energie management in plaats van time management
  • van  re actieve werk privé balans naar pro actieve werk privé keuzes!
  • werk privé balans bestaat niet
  • tem het email monster, klik hier voor inspiratie

De waarderingen voor deze inspiratie sessies zijn uitstekend, onlangs kreeg ze nog een 9,33 bij een incompany lezing/inspratie workshop, waarbij de andere sprekers waarderingen kregen tussen de 7,0 en 7,9.

Inspiratie nodig?

Klik  hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.