Loopbaanwijzer: kort, laagdrempelig en online!
Unieke landelijke samenwerking met Blik Op Werk!

Bent u op koers met uw loopbaan? Hoe bent en blijft u inzetbaar in toekomst?

  •  U wilt meebewegen met de veranderingen in uw omgeving en op uw werk.
  •  U wilt zich verder ontwikkelen in uw huidige functie.
  •  U wilt graag de veranderingen in uw werk als kans benutten.
  •  U heeft een baan maar vraagt zich af of u er genoeg voldoening uithaalt.
  •  U wilt weer de regie over uw eigen loopbaan terug krijgen.

Blik Op Werk Keurmerk

Maar hoe pakt u dat aan?

Met de Loopbaanwijzer vult u online een korte vragenlijst in. Problemen of onevenwichtigheden op onder andere het gebied van gezondheid, werk, familie, werk en competenties worden geïnventariseerd en vormen aanleiding om actief aan de slag te gaan. Daarna heeft u een persoonlijk gesprek met een speciaal hiervoor getrainde loopbaanprofessional. Dat kan via de telefoon maar bijvoorbeeld ook met Skype. U bepaalt zelf wanneer u het gesprek wilt hebben.

 

Loopbaanwijzer kort loopbaanadviesZo zet u alles op een rij, weet u of uw loopbaan op koers ligt en welke stappen u kunt zetten om dat te bereiken.

Wat kost het?

De vragenlijst en het gesprek kosten € 99,95 inclusief BTW.

Hoe bestel ik?

Via de webshop van Blik op Werk

Hoe werkt het?

U bestelt via de webshop de Loopbaanwijzer. Blik op Werkt brengt u vervolgens in contact met de Loopbaanwijzer-professional. Met haar maakt u verdere afspraken.

Unieke landelijke samenwerking

Vanaf 1 december 2015 kan via Career & Live, in opdracht van kwaliteitsinstituut Blik op Werk, de Loopbaanwijzer ingezet worden. Career & Live is samen met pilotpartner Wende Werkt de landelijke uitvoerder van de Loopbaanwijzer.

Loopbaanwijzer

Meer informatie

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.?