Gratis loopbaanadvies door de subsidieregeling ontwikkeladvies vijfenveertigplussers

Bent u op koers met uw loopbaan? Hoe bent en blijft u inzetbaar in toekomst?

  •  U wilt meebewegen met de veranderingen in uw omgeving en op uw werk.
  •  U wilt zich verder ontwikkelen in uw huidige functie.
  •  U wilt graag de veranderingen in uw werk als kans benutten.
  •  U heeft een baan maar vraagt zich af of u er genoeg voldoening uithaalt.
  •  U wilt weer de regie over uw eigen loopbaan terug krijgen.

Maar hoe pakt u dat aan?

Herkent u dat? U werkt, maar u vergeet zichzelf en ineens…..bent u 45 of ouder en u bent “vergeten” na te denken over uw eigen toekomst. Hoe kunt u zorgen dat je (weer) fluitend naar uw werk gaat, tot uw pensioen.

Grijp dan nu je kans met gratis loopbaanadvies vanuit de regeling Ontwikkeladvies vijfenveertigplussers. Iedereen die 45 of ouder is kan gebruik maken van gratis loopbaanadvies. U wordt begeleid door een van onze loopbaanprofessionals die door het ministerie zijn goedgekeurd en voldoen aan alle eisen (CMI en/of Noloc gecertificeerd). Uiteraard gaan we ook in deze gesprekken uit van onze overtuiging: “ieder mens moet kunnen genieten van zijn werk en zijn leven , in alle levensfases”.

 

Loopbaanwijzer kort loopbaanadvies

Zo zet u alles op een rij, weet u of uw loopbaan op koers ligt en welke stappen u kunt zetten om dat te bereiken.

Wat kost het? En hoe ziet zo’n traject er uit?

Het traject is geheel gratis, Career & live zorgt voor de gehele administratie en subsidie aanvraag.

In totaal zijn er 4 persoonlijk gesprekken aangevuld met diverse assessments van LDC, de mogelijkheid tot extra e-coaching, waar de volgende zaken aan de orde komen:

  • Situatieschets, bewustwording van de eigen situatie en toekomstperspectieven.

  • Persoonsprofiel

  • Toekomstoriëntatie

  • Concreet ontwikkelplan

Interesse? Mail of bel of chat. Wij zorgen voor de financiële afhandeling, daar hoeft u verder niets voor te doen. Mooier kunnen we het niet maken, wel makkelijker: gratis professioneel loopbaanadvies! Maar let op, wacht niet te lang, aangezien de subsidie van het ministerie niet onbeperkt is, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
OP = OP!

N.B. er is ook subsidie voor trainingen voor leidinggevenden van 45 plussers, bel of mail en we laten u exact weten wat de mogelijkheden zijn.

Loopbaanwijzer

Meer informatie

Klik hier om naar het contactformulier te gaan. Of neem rechtstreeks contact op via 0800-0201060 of stuur een mail naar info@careerandlive.nl. We nemen dan binnen 24 uur contact op om de mogelijkheden te bespreken of een kennismakingsgesprek in te plannen, gratis uiteraard.?